Snellezen en Mindmappen

Tijdens de cursus snellezen en mindmappen leer je hoe je sneller de essentie haalt uit zakelijke teksten, vakliteratuur en studieboeken. Door het maken van mindmaps wordt de informatie overzichtelijk gepresenteerd, waardoor verbanden en structuren beter zichtbaar worden. Je kunt hierbij denken aan toepassingen binnen projectmanagement, veiligheidsplannen, overlegsituaties, brainstormsessies of verslaglegging. Mindappen heeft veel voordelen ten opzichte van traditionele aantekeningen maken en vergroot zowel je creativiteit als je effectiviteit.

Snellezen en mindmappen kan in een dagdeel gegeven worden, maar in de praktijk blijft daar dan weinig van hangen. Jammer van de energie en tijd die er wordt ingestoken.

Daarom verdelen wij de stof over 3 lessen van 1 uur. De eerste les starten we met snellezen, een week later in les 2 wordt gestart met mindmappen en na 4 of 5 weken plannen we de derde les, waarin dieper wordt ingegaan op mindmappen. Ook komen enkele geheugentechnieken aan bod.

Op deze manier krijgt elke cursist de gelegenheid om binnen de curus ook 6 weken te oefenen. Dit is de tijd die nodig is om je een vaardigheid eigen te maken. Klik op onderstaande knop om naar Creative Moves Academie te gaan voor de online training. Wanneer je je registreert ontvang je gratis de cursus “Creative Jumpmove”

button_registreren_academie

De cursus snellezen en mindmappen kan ook op onze locaties in Lierop en Helmond gevolgd worden. Bij deelname van meer dan 3 personen geven wij de cursus ook in company.

petra